Karriere

VERNEUTSTYR I VERDENSKLASSE

Tenotec er en Norsk privateid bedrift med solide røtter i bransjen og i regionen.
Selskapet setter trivsel på jobb som en viktig faktor for våre ansatte og hvor en i stor grad kan styre sin egen arbeidsdag. Det er viktig for oss at våre ansatte utvikler seg sammen med driften og at det alltid er nye spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.


LIDENSKAP TIL PRODUKTENE

Det er ingen enkel måte å forklare vår lidenskap til hva vi driver med. Slipper du oss til, vil du nok oppleve at vi virkelig brenner for det vi jobber med og at våre ansatte har tette bånd til sine arbeidsoppgaver.

Man kan jo trygt si at vi driver med spennende produkter og markedsområder. På den andre siden er det jo dette som gjør vår bedrift så spennende å jobbe i. Ingen dager er like, man blir aldri helt utlært og sist men ikke minst - man har uendelig med utviklingsmuligheter.

Tenotec er en av Norges største leverandør av personlig åndedrettsvern. Vår spesialitet innenfor personlig åndedrettsvern har mange spennende markedsområder som enten er innarbeidet eller som vi ennå har gleden av å få besøke i fremtiden. 

SAMME FILOSOFI

Opp gjennom årene har bemanningen og produktene våre fornyet seg men vår grunn filosofi er fremdeles den samme.  


"Vi skal beskytte brukere som utsetter seg for helseskadelige eksponeringer i sin hverdag ved å levere den beste kunnskapen sammen med de best kvalifiserte produktene." 


"Vi er opptatt av å informere, forebygge og sikre i motsetning til å møte de dokumenterte ettervirkningene som kan komme fra ulike eksponeringer."


Tenotec tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et ungt, innovativt og utviklende miljø med fokus på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet. Meld gjerne din interesse for selskapet ved å sende meg en mail på stian@tenotec.no.

Kanskje er det nettopp du som er vår nye kollega? 

Ser frem til å høre fra deg !

stian_sign.png#asset:498

Stian Årvik
Daglig leder

Hva kan vi gjøre for deg?

Tenotec AS

984067089 MVA

E-post post@tenotec.no
Telefon +47 51 95 96 30
|
» Åpningstider
Mandag - Fredag 08:00 - 15:30
Lørdag - Søndag Stengt
» Postadresse

Røynebergsletta 20, Forus
4033 STAVANGER
Norge

» Varelager og distribusjon

Røynebergsletta 20, Forus
4033 Stavanger
Norge

Vis kart

» Ekstern varelager og distribusjon

Lagerveien 39, Forus
4033 Stavanger
Norge

Vis kart