Godkjent serviceverksted for rens og desinfeksjon av polyester og skinn

HYGIENE ER VIKTIG

Et produkt som er i kontinuerlig bruk vil etter en tid bli mer og mer skittent og uhygienisk. Heldigvis er de fleste produktene av høy kvalitet og ved å benytte et godkjent service verksted vil du kunne få renset og desinfisert produktet ved behov for å imøtekomme denne utfordringen. 
Vi har topp moderne utstyr for rens og desinfeksjon av hetter i tekstil og skinn.

PERIODISK SERVICE LØNNER SEG   

Det er en kjent utfordring for flere bedrifter og brukere at personlig verneutstyr benyttes uten tilstrekkelig ettersyn og vedlikehold som kan medføre store kostnader for bedriften ettersom produktets levetid vil reduseres og blir en belastning for bedriften.  I verste fall blir systemene kastet unødvendig fordi man rett og slett mister tillit til utstyret.

Et personlig verneutstyr skal inspiseres før hver bruk. Vi anbefaler også at personlig utstyr leveres til ettersyn og service en gang i året. Dersom utstyret er nytt og det leveres inn til ettersyn etter første året vil ofte garanti tiden forlenges med ytterligere ett år.  Flere av produsentene forlenger garantien opp til tre år forutsatt at årlig ettersyn opprettholdes. Et friskluftsystem bør til ettersyn en gang i året - årsaken er å avdekke eventuelle feil med utstyret.

VI TAR JOBBEN

Vi har utarbeidet interne sjekklister på kontroll av batteridrevet eller trykkluftdrevet friskluftsystemer og de forskjellige hodesettene tilpasset disse.
I tillegg har utvikler vi egne sjekklister i samarbeid med kunde.

Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på ditt utstyr.

Hva kan vi gjøre for deg?

Tenotec AS

984067089 MVA

E-post post@tenotec.no
Telefon +47 51 95 96 30
|
» Åpningstider
Mandag - Fredag 08:00 - 15:30
Lørdag - Søndag Stengt
» Postadresse

Røynebergsletta 20, Forus
4033 STAVANGER
Norge

» Varelager og distribusjon

Røynebergsletta 20, Forus
4033 Stavanger
Norge

Vis kart

» Ekstern varelager og distribusjon

Lagerveien 39, Forus
4033 Stavanger
Norge

Vis kart