Periodisk service på friskluftsystemer iht EN12941, EN12942 og EN14594

ERFARING ER NØKKELEN

Vi har fulgt utviklingen siden vi introduserte det første motoriserte systemet i Norge i 1976 til i dag hvor systemene er et meget vanlig syn i våre ulike næringer. 

Det er en kjent utfordring for flere bedrifter og brukere at personlig verneutstyr benyttes uten tilstrekkelig ettersyn og vedlikehold som kan medføre store kostnader for bedriften ettersom produktets levetid vil reduseres og blir en belastning for brukeren.  I verste fall blir systemene kastet unødvendig fordi man rett og slett mister tillit til utstyret.


ÅRLIG ETTERSYN LØNNER SEG
  

Et personlig verneutstyr skal inspiseres før hver bruk. Vi anbefaler også at personlig utstyr leveres til ettersyn og service en gang i året. Dersom utstyret er nytt og det leveres inn til ettersyn etter første året vil ofte garanti tiden forlenges med ytterligere ett år.  Flere av produsentene forlenger garantien opp til tre år forutsatt at årlig ettersyn opprettholdes. Et friskluftsystem bør til ettersyn en gang i året - årsaken er å avdekke eventuelle feil med utstyret. Potensielle farer kan være lekkasje i skrog/enhet, luftstrøm som ikke tilfredsstiller europeisk standard eller reservedeler som bør vaskes eller skiftes.  Vi trykktester alle viftemoduler og kontrollerer at viften ikke trekker luft fra annen plass enn gjennom filtrene. 

NY TEKNOLOGI GIR MULIGHETER 

Flere av de mest avanserte viftene på markedet har også en innebygget chip eller datamaskin som lar oss ta ut informasjon fra systemet. Eksempel på dette kan være feilmeldinger, timeteller, filter alarm, motstands kontroll, ytelse opp mot europeisk standard og annen nyttig informasjon som du som kunde kan ha glede av.  Denne teknologien gjør også at vi kan kalibrere viftene i henhold til europeisk standard. I tillegg utfører vi service på batteripakkene og du kan oppnå opp til 20 % bedre ytelse på ditt system.

Er du storbruker? Som ledende på markedet tilbyr vi nå ettersyn og vedlikehold på våre systemer. Systemene blir renset, desinfisert, klargjort og støvtett forseglet klar til bruk for neste bruker. 

VI TAR JOBBEN

Vi har utarbeidet interne sjekklister på kontroll av batteridrevet eller trykkluftdrevet friskluftsystemer og de forskjellige hodesettene tilpasset disse. I tillegg utvikler vi egne sjekklister i samarbeid med kunde. Dersom utstyret ditt er i daglig bruk har vi utstyr som kan leies i forbindelse med årlig ettersyn. På denne måten vil du alltid ha godkjent utstyr tilgjengelig.

Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på ditt utstyr.

Hva kan vi gjøre for deg?

Tenotec AS

984067089 MVA

E-post post@tenotec.no
Telefon +47 51 95 96 30
|
» Åpningstider
Mandag - Fredag 08:00 - 15:30
Lørdag - Søndag Stengt
» Postadresse

Røynebergsletta 20, Forus
4033 STAVANGER
Norge

» Varelager og distribusjon

Røynebergsletta 20, Forus
4033 Stavanger
Norge

Vis kart

» Ekstern varelager og distribusjon

Lagerveien 39, Forus
4033 Stavanger
Norge

Vis kart